BLOG

 
Pasulj Pomaže Pri Skidanju Kilograma

Pasulj Pomaže Pri Skidanju Kilograma

Jedan od najvećih problema s kojim se mnogi od nas suočavaju pocetkom proleća jeste višak kilograma nagomilanih u toku zime. Izmedju ostalog, nutricionisti za rešavanje ovog problema preporučuju I što češće konzumiranje pasulja. Naime, budući da se sporo vari, duže traje osećaj sitosti, pa je I želja za hranom znatno smanjena. U jednom istraživanju, 35 gojaznih osoba dobilo je jedan od četiri dijetetska režima, a trebalo je da ga se pridržavaju osam nedelja. Jedan od njih uključivao je I pasulj u ishrani.

Težina nivo holesterola I metabolizam ispitanika bili su izmereni pre početka I nakon završetka dijete. Grupa u čijoj je ishrani pasulj bio znatno zastupljen pokazala je veliki napredak – izgubili su više kilograma I imali znatno niži nivo holesterola u krvi, kao I niži krvni pritisak. Poznato je da pasulj deluje blagotvorno na jetru I zučnu kesu, a takodje poboljšava rad creva. Vazno je napomenuti da osobe koje imaju problema s nadimanjem ili gasovima treba da pripaze kad žele da obogate ishranu pasuljem. Ako želite, možete I da probate naše proizvode za zdravu I balansiranu ishranu OVDE.

TAGS >

  • Lotta

    खूप चागला लेख लिहीलय, आपण खरच नतमस्तक झालोय वाचून !! तुम्ही कोण नी काय आहात हे लोकांनी सांगणे आणी आपण त्यांना पटवून सांगणे यातच खूप फरक आहे जर त्यांना पटले नाही तर मग माझ्यात ला मीच खूप जाचक ठरतो .मी ही खूप उशीरा आलोय आपल्यापाशी पण यातूनच न्यानार्जन होईल असे वाटते. ५०० ब्लोक साठी àÂÃ.¶Ã Â¥ÂÃ Â¤Â­¤ Â¥Â‡Ã Â¤Â›Ã Â¤Â¾Âअजून यावर दोन झीरो हवेत नी मी ते वाचावेत

    Reply
  • Tessie

    It’s posts like this that make surfing so much plsaeure

    Reply

Post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.