LEVEL 10 je specijalan kardio trening? Ne! LEVEL 10 je Herbalife proizvod? Ne! LEVEL 10 se jede, pije? Ne! Pa šta je onda LEVEL 10?

LEVEL10 je izazov od 90 dana u kojem ti je obezbeđeno sve što je potrebno da postigneš telesnu transformaciju koju želiš.

Ovo je program pravljen za vas koji želite da postignete poslednji, pobednički nivo na svom putu ka aktivnom, zdravom životu. Da naučite sve o ishrani, kompoziciji tela, mršavljenju i treninzima, a najviše o sebi.

Možeš da izabereš jedan od ciljeva koji želiš da postigneš

level 10 skola ishrane ikonica

SKIDANJE KILOGRAMA

Primećuješ da se gojiš, pokušavaš smršati, ali uvek pobeđuje ljubav prema hrani. Sada to već prevazilazi svaku meru i trebaš smršati više od 10 kilograma?
LEVEL 10 je za tebe!

PRIJAVI SE

trening i fizicke aktivnosti ikonica

SKIDANJE MASTI

Ti nemaš višak kilograma, ishrana ti je pretežno zdrava, ali te ipak nekako muče masti na stomaku, ili masti na butinama? Da je samo toga da se rešiš?
LEVEL 10 je za tebe!

PRIJAVI SE

zdrava ishrana ikonica

DOBIJANJE MIŠIĆA

Već neko vreme ideš u teretanu. Želiš da se dobiješ mišićnu masu, ali ne znaš kako? Kupio bi suplemente, ali ne znaš koje? Kada god se pogledaš, isti si i ne napreduješ?
Jako želiš napredak? LEVEL 10 je za tebe!

PRIJAVI SE

ŠTA OBUHVATA LEVEL 10?

level 10 skola ishrane ikonica

1. ŠKOLA ISHRANE

U okviru programa Level10, prolaziš kroz školu ishrane koja je dodatna podrška tvom zdravom životu i mršavljenju.  Školu ishrane možemo da organizujemo online, a možemo i uživo. Postoji 12 lekcija, 1 nedeljno. Termini nisu fiksni, već se prilagođavaju tvojim dnevnim obavezama.

trening i fizicke aktivnosti ikonica

2. FIZIČKE AKTIVNOSTI

Rad u grupi, međusobna podrška i podstrek, karakteristike su zajedničkih treninga programa Level10. Ukoliko živiš u gradu gde imamo Fit Camp, možeš trenirati sa nama. Treninzi sa drugima koji su slični tebi i koji streme ka istom ili sličnom cilju, učiniće da ovaj period izazova bude ne samo izuzetno koristan, nego i totalni fun, fun, fun!

zdrava ishrana ikonica

3. ZDRAVA ISHRANA

80% tvog uspeha je ishrana, a 20% trening. Svih 90 dana tvoj cilj je da paziš šta jedeš. To neće biti puko nagađanje, već ćeš dobiti kompletan plan ishrane, a tvoje je samo da ga dostojno pratiš. Plan ćemo prilagođavati tvojim željama i potrebama, jer zdrava ishrana treba postati tvoja navika, a ne tvoja obaveza.

level 10 takmičenje

4. TAKMIČENJE I IZAZOV

Takmičićeš se sa sobom i takmičićeš se sa drugima. Oba nivoa takmičenja će te inspirisati da daš najbolje od sebe i da postaneš najbolja verzija sebe! I na tom putu nijednog trenutka nećeš biti sam, jer mi smo tu da ti duvamo vetar u leđa, a drugi su tu ti podižu lestvicu. Mi brinemo kako ćeš izaći na kraj sa sobom, a vi brinite kako ćete izaći na kraj s drugima.

level 10 takmičenje

5. VREDNE NAGRADE

Naši pobednici dobijaju vredne nagrade na kraju izazova, a svakog meseca i simbolični poklon u vidu mnoštva različitih Herbalife® proizvoda, kao podršku za upornost i ogromnu volju.
Verujemo da možeš, ali ako ne pobediš druge, sigurno ćeš pobediti sebe i tvoju pretpotavku o tome gde su ti granice! Sve u svemu, pobeđuješ!

KAKO FUNKCIONIŠE LEVEL 10?

level 10 objasnjenje dijagram

level-10-online

PRIJAVI SE

Online učešće se ne razlikuje puno od učešća uživo. Prednost je samo što ne moraš dolaziti na predavanja, već ih možeš slušati od kuće i u slobodno vreme. Fotografije i mere uzimaš sam i tvoja je odluka da li ih želiš ozvaničiti.

Živiš daleko? Imamo online LEVEL 10

01. Prijaviš se

Nakon prijave dobijaš kompletan pristup LEVEL 10 školi ishrane na svom računaru. Takođe možeš online biti u kontaktu sa ostalim učesnicima zarad razmene iskustava.

02. Edukuješ se

Predavanja slušaš u slobodno vreme. Šalju ti se na email u formi Youtube video snimaka.

03. Proveriš znanje

Posle svakog odslušanog predavanja o ishrani imaćeš kratak domaći zadatak. Tek kada ga rešiš možeš nastaviti dalje kroz nedeljne lekcije.

ZAMISLI SEBE U APSOLUTNO NAJBOLJEM IZDANJU

PRIJAVI SE

90 DANA ĆE SVAKAKO PROĆI

LEVEL 10 ŠKOLA ISHRANE – NEDELJNE LEKCIJE

Level 10 je način da ispitaš svoje granice i postaneš ono što od uvek želiš postati!
Na korak si od toga!

PRIJAVI SE ili POGLEDAJ REZULTATE