KAKO MI RADIMO SA LJUDIMA?

KORAK 1

OBRATI NAM SE

Svako od nas je specifičan. Ti deliš samo jedan zajednički problem sa drugima, a to je – višak kilograma. Međutim, tvoj radni dan, uslovi u kojima radiš ili živiš, razlog i brzina gojenja, sve to te čini jedinstvenim i mi te tako posmatramo. Reci šta te muči, slušamo te. Popuni kontakt obrazac ispod.

KORAK 2

SLUŠAMO

Sa pažnjom ćemo pročitati tvoju poruku. To ti je nedostajalo, zar ne?
Da te neko sasluša, a uz to i razume. Ne zaboravi – obraćaš se onima koji su takođe imali višak kilograma i uspešno su smršali.

KORAK 3

ANALIZIRAMO

Na osnovu onoga što smo čuli od tebe, analiziramo tvoju priču i utvrđujemo zbog čega je nastao problem koji imaš i kako ga rešiti.

KORAK 4

KONTAKTIRAMO TE

Možeš da živiš u Somboru, Sarajevu, Skoplju, ili Sidneju, ali u roku od 24h ćemo te kontaktirati. Najčešće je to telefonski, a za inostranstvo Viber ili Skype.

KORAK 5

RAZGOVARAMO

Mi i dalje verujemo da je direktan kontakt najbolji način za međusoban dogovor i dugoročan uspeh. Tokom razgovora ćemo ti objasniti na koji način možemo da ti pomognemo i koji plan ishrane bi bio najbolji za rešenje tvog problema. Ako ti se svidi, možeš odmah da započneš.

KORAK 6

PODRŽAVAMO TE

Kada započneš, tu je podrška svih nas, sličnih tebi, koji su već uspeli da smršaju ili koji su na istom putu na kojem si i ti. Ko te može bolje razumeti od sličnih tebi? Zamisli da svakoga dana imaš kome da se obratiš, kome da ispričaš svoje uspehe ili koga da pitaš za nedoumice. Da, mi tako radimo!

Obrati nam se

Mi smo obični ljudi kao i ti i razumemo te. Kada kažemo konsultacija, to i mislimo. Kada kažemo besplatno, to i mislimo. Možda ti je čudno, ali mi jesmo zainteresovani da čujemo šta je to što te muči i kako se osećaš? Takođe ćemo ti prvi reći ako ne možemo da ti pomognemo. Ali, šta ako možemo? Ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori. Zato se osećaj slobodno da nam se javiš.

Svaka četvrta osoba koja nas kontaktira pogrešno upiše email, ili telefon! Ne budi 1 od njih, proveri časkom podatke. 🙂

Mi poštujemo vašu privatnost i vaše podatke nikada nećemo odati trećim licima, niti vas smarati glupim promocijama.

Ne izostavi da napišeš

1. Nešto o sebi

Odakle si, čime se baviš, broj godina, visina, trenutna kilaža?

2. Problem koji imaš

Reci nam trenutnu situaciju i šta je to što te muči (želim da skinem stomak, imam problem sa neredovnom stolicom, kasno ležem, itd…)

3. Sitne detalje

Koji budžet odvajaš za hranu, suplemente, grickalice, sokove, slatkiše i ostalo. Koliko je to na dnevnom/mesečnom nivou? Da li držiš dijete i koje? Šta te sprečava da ostvariš ciljeve? Osim toga, reci nam i kranji cilj koji želiš da ostvariš. Sa svim tim informacijama očekuj brz, konkretan i primenjiv odgovor.

Kako najčešće odgovaramo?

6%Email
15%Viber/WApp
66%Tel. poziv
2%SMS
11%Skype