BLOG

 
Hibernacijska Dijeta: Mršavljenje Tokom Sna

Hibernacijska Dijeta: Mršavljenje Tokom Sna

Iako neverovatno zvuči, ali zaista je istina da med može da pomogne svima sa prekomernom težinom da zdravstveno bezbedno mršave. Nekoliko napisa u britanskoj štampi izazvalo je bukvalno pražnjenje rafova sa medom u prodavnicama, naročito u Škotskoj. Otuda je potekla priča da se prekomerna telesna težina može lako da savlada jednostavnim postupkom: konzumiranjem pčelinjeg meda neposredno pred spavanje! Konačno, autori ovakvog naučnog koncepta (Mike McInnes, Stuart McInnes) objavili su ove godine i knjigu sa detaljnim objašnjenjem cele ideje pod nazivom Hibernacijska dijeta.

Sigurno se pitate kako je ovo moguće kada je opšte poznato da je med visokoenergetska hrana. To je tačno, ali je i tzv. eurokrem visokoenergetska hrana, pa niko od njega nije smršao. Razlika je prosta: med je prirodan proizvod, a priroda je svakoj bolesti našla leka.

Kao i sva savršena i genijalna rešenja velikih problema, i objašnjenje za ovaj efekat je jednostavno. Med sadrži visok procenat fruktoze. Odnos glukoze i fruktoze u medu je otprilike 1:1. Sličan odnos je i u voću, ali ga ono sadrži u znatno manjim količinama. Med je pogodniji, jer se isti efekat dobija konzumiranjem veoma male količine meda, svega nekoliko kašičica, ili 1 kašika pred spavanje.

Samo Tri Koraka Do Savršene Figure

1. Uzmite Kašiku Meda Pre Spavanja
Jedna kašika meda pred spavanje istopiće vam kilograme jer smanjuje nivo glukoze u krvi. Med pre spavanja pomaže bolje sagorevanje masti tokom sna,a ujutru, kad ustanete, bićete čili I odmorni.

2. Vežbajte Dva Puta po 15 Minuta Dnevno
Umesto da svakodnevno satima vežbate, rekreirajte se – dovoljno je svakog drugog dana dva puta po 15 minuta. To je neophodno da biste stimulisali process mršavljenja medom.

3.Obezbedite Uslove Za Miran San
Spavajte u miru, u potpunom mraku, bez veštačkog svetla, da bi hormone obavili zadatak onako kako treba.

TAGS > ,

  • Med I Cimet Za Mrš¡avljenje | Kako Smrsati Net

    […] metabolizma i smanjiti hormone stresa koji doprinose gomilanju masti. Oni su ovo nazvali “hibernacijska dijeta”. Dakle, da biste ovo sproveli, dovoljno je da uveče uzmete kašičicu-dve kvalitetnog, […]

    Reply

Post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.