BLOG

 
Herbalife Proizvodi

Herbalife Namirnice Za Mršavljenje

Ukoliko želite da regulišete telesnu težinu, poboljšate zdravlje, smršate ili imate više energije, ili želite da izgledate i osećate se mlađe, asortiman Herbalife proizvoda vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve. Herbalife Formula 1 šejkovi i proteinske štanglice sadrže sve dobre sastojke koji su vašem telu potrebni, ima ih u nekoliko aroma, i odličnog su ukusa. Herbalife F1 šejkovi i štanglice su zgodan pogodan, zdrav obrok, zamena koju je lako pripremiti, bilo da želite da izgubite, dobijete ili održite telesnu težinu.

Herbalife-ova Formula 2 Multivitamin Complex i Formula 3 personalizovani protein u prahu takođe mogu da vam pomognu pri ostvarivanju ciljeva kada je reč o zdravlju. Ovde možete naći najpopularnije Herbalife proizvode koji već 35 godina pomažu milionima ljudi širom sveta da smršaju i žive zdravije . Svi proizvodi su napravljeni prema najstrožim standardima i sadrže samo najkvalitetnije sastojke.

Image Hosted by UploadHouse.com
FORMULA 1 – ŠEJK
Formula 1 je nutritivno izbalansiran ukusan, zdrav obrok (Healthy Meal) u čaši.

Image Hosted by UploadHouse.com
PROTEINSKA PLOČICA
Herbalife Proteinske pločice su ukusna i zdrava užina, sa oko 140 kalorija

Image Hosted by UploadHouse.com
MULTIVITAMIN KOMPLEKS
Formula 2 Multivitamin obezbeđuje preko 20 vitamina i minerala.

Image Hosted by UploadHouse.com
HERBALIFE ČAJ
Niskokalorijski osvežavajući napitak sa zelenim i crnim čajem.

Za više proizvoda I bilo kakva pitanja ili savete, možete da kliknete OVDE nas kontaktirate na +381 64 42 88 192 ili [email protected]

TAGS > ,

Post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.