BLOG

 
Brza-Dijeta-3-Dana-3-KG-Manje

Brza Dijeta: 3 Dana 3 KG Manje

Da bi skidanje kilograma bilo uspešno, najbolje je ukoliko se odvija korak po korak – postepeno i to bez prevelikih rezova i surovih restrikcija u ishrani. Međutim, postoje i prilike kada ste prinuđeni da za dosta kratko vreme istopite koji kilogram, a tad nije trenutak da vam UN, ketogena dijeta ili neka popularna dugotrajnija metoda mršavljenja zaokupi pažnju. Jednostavno, vi za tako nešto nemate dovoljno vremena (podsećamo vas da se UN dijeta drži 90 dana) i za vas je više nego idealna brza dijeta 3 dana 3kg manje. Preporučeni dijet plan omogućava vam da se oslobodite i šest kilograma u narednih deset dana, što je svakako više nego dobar rezultat. Ovo je trodnevna dijeta koja stvarno deluje, za sve nas koji muku mučimo sa vremenom više nego dobra.

Detoksikacijska Brza Dijeta 3 Dana
Postoji mnogo priča o poreklu i nastanku ove dijete za mršavljenje. Dok neki tvrde da ju je smislila Klivlendska bolnica USA, drugi smatraju da je brza dijeta 3 dana 3 kg stvorena u Američkoj asocijaciji za srčane i koronarne bolesti. Treća priča je još interesantija jer se u njoj spominju mlade osobe koje su želele da se priključe mornaričkim snagama, a imali su višak kilograma koji su morali izgubiti u vrlo kratkom roku. To sve nije od velike važnosti, a ono što treba da znate jeste da ima mnogo gojaznih ljudi koji su smršali zahvaljujući baš ovoj dijeti. Prednost koji brza dijeta 3 dana ima u odnosu na druge je što je to istovremeno i izvanredan detoksikacijski program.

Motivacija Je Veoma Važna
Važno je da zapamtimo nekoliko stvari: Trodnevna dijeta zahteva od svakog od nas jaku motivisanost, pa ako niste čvrsti u svojoj nameri da za svega tri dana obučete omiljenu haljinu i garderobu koja vam je trenutno tesna i malo isuviše ‘knap’ – verujte biće teško. Zato se brza dijeta 3 dana 3 kg, preporučuje samo upornima i odlučnima. Morate se sami bodriti kada krenete sa dijetom npr. evo i preporuke šta da govorite sebi “ma izdržaću ja ta tri dana – to je samo 72 sata evo prvi dan je već na izmaku, ostala su mi još samo dva” itd.

Obuzdajte Žudnju Za Omiljenom Hranom
Brza dijeta 3 dana 3 kg pokrenuće i više toga nego što vam se u prvi mah čini , naime ona će promeniti vaš plan ishrane i na duge staze, a uspešno će vam obuzdati žudnju za omiljenom hranom. Nakon tri odnosno sedam dana prvo što ćete primetiti je da ste prestali da žudite za omiljenim slatkišima. To je više nego velika pomoć kada hoćete da se pridržavate neke dugotrajnije dijete. Najbolje je da odmah prihvatite ovu trodnevnu metodu što ozbiljnije, jer samo tako rezultati neće izostati.

Jelovnik Za Dijetu Od 3 Dana
I Dan: Brza Dijeta 3 Dana 3 KG
Doručak: Jedan grejpfrut, dve kriške hleba i dve kašike kikiriki putera ili onog od semenki bundeve.
Ručak: Pola šolje (1 šolja = 220 g) tunjevine, ili pola šolje niskomasnog odnosno švapskog sira, ili pola šolje sardine (uvek dobro ocedite ulje), dve kriške integralnog hleba.
Večera: 150 grama pilećeg belog mesa (možete koristiti obične biljne začine, ali ne ulje, vegetu ili začin C) jedna šolja zelenog povrća (boranija, spanać, tikvice) – barenog, grilovanog, sirovog ili kratko dinstanogjedna šolja repe, šargarepe ili celera jedna mala jabuka ili kruška (jedite ih neoljuštene), pola šolje blagog sladoleda od vanile bez dodatog šećera (ne brinite zbog kalorija ili masnoća, samo budite sigurni da je bez šećera).

II DAN: Trodnevna Dijeta
Doručak: Jedno kuvano jaje, dve kriške integralnog hleba sa semenkama, polovina banane srednje veličine.
Ručak: Pola šolje tunjevine ili pola šolje niskomasnog odnosno švapskog sira, pola šolje sardine (bez dodavanja ulja), dve kriške niskokaloričnog hleba (integralni sa semenkama).
Večera: 150 g domaćeg kefira, dve šolje zelenog povrća (boranija, spanać, tikvice) – barenog, grilovano sirovog ili kratko dinstanog, jedna šolja repe, šargarepe ili celera, pola banane, pola šolje sladoleda od vanile bez dodatog šećera.

III DAN: Brza Dijeta 3 Dana 3 KG Manje
Doručak: Četiri slana krekera, jedna kriška niskomasnog sira, jedan grejpfrut.
Ručak: Jedno kuvano jaje, dve kriške niskokaloričnog hleba (integralnog sa semenkama).
Večera: Pola šolje tunjevine ili pola šolje niskomasnog odnosno švapskog sira, pola šolje sardina (obavezno im ocedite ulje), dve kriške niskokaloričnog hleba (integralnog sa semenkama), pola šolje repe, šargarepe ili celera, jedna šolja karfiola ili zelenog povrća, domaća jabuka, pola sladoleda od vanile bez dodatog šećera.

TAGS > ,

Post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.